Szolgáltatások

 

iparjogvédelem:

Cégünk a szabadalmi-, a használati minta-, a védjegy- és formatervezési minta bejelentések elkészítésében és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához történő benyújtásában történő szakszerű közreműködés mellet segítséget nyújt partnereinek a magyar műszaki-szellemi alkotásokra vonatkozó bejelentések külföldi hivatalokhoz és hatóságokhoz történő továbbításában és felügyeletében is.

Tevékenységi körünkhöz tartozik még műszaki-iparjogvédelmi kutatások elvégzése, valamint a létrejött műszaki szellemi alkotások értékbecslése is.

Minden esetben tájékoztatjuk megbízóinkat az adott üggyel kapcsolatos lehetőségekről, és egyben javaslatot teszünk a legkedvezőbb megoldásra. Megfelelő képzettséggel rendelkező szakemberek szükség szerinti bevonásával készítjük elő és képviseljük a szabadalmi, a használati minta, az ipari minta és a védjegy bejelentéseket Magyarországon és külföldön egyaránt.

Az alkalmasnak ítélt megoldásokkal összefüggésben pedig az értékesítés és a hasznosítás érdekében is együttműködünk megbízóinkkal. A tényleges kizárólagosságot eredményező oltalmak megszerzését és a hasznosító partnerek felkutatását követően pedig segítséget nyújtunk az új megoldásokhoz kapcsolódó együttműködési és hasznosítási szerződések, továbbá a továbbfejlesztés útját jelentő K+F megállapodások előkészítésében és megkötésében, valamint szükség esetén az értékesítést célzó marketing és üzleti tervek elkészítésében is.