INNOTESZ

 

Az INNOTESZ a PATINORG KFT. iparjogvédelmi és innovációs folyóirata, amelyet 1997. decemberében jelentetett meg először. Az újság célja, hogy a kutatással, fejlesztéssel, és így az innovációval foglalkozó és ennek kapcsán az iparjogvédelemmel is szembekerülő szervezetekhez eljutva segítséget nyújtson a magyar iparjogvédelmi kultúra emeléséhez. Magyarországon ugyanis sok jelentős műszaki megoldást hoznak létre nagyvállalatok, kisebb cégek és magánszemélyek egyaránt. Ezek jelentős része azonban úgy kerül be a gyakorlatba és jut el külföldre is, hogy az ötletért a másodlagos felhasználó nem fizet semmit a megoldás tényleges kitalálójának, kifejlesztőjének.

Magyarország sajnos nincs olyan helyzetben, hogy ilyen bőkezűen szórja szét szellemi kapacitását, hiszen jelenlegi világunkban a szellemi tőke, a kreativitás egyre inkább felértékelődik. Nagyon fontos tehát, hogy az újat alkotók tisztában legyenek saját megoldásuk értékeivel, szellemi vagyonukkal és azt ennek megfelelően hasznosíthassák. A PATINORG KFT célja, hogy saját tevékenysége és az INNOTESZ újság segítségével a szellemi tudás értékét birtokosának kezébe adja!

Amennyiben szeretné folyóiratunkat megkapni úgy kérjük, hogy a PATINORG KFT címre küldött megrendeléssel regisztráltassa magát. Tájékoztatjuk arról, hogy az újság előfizetői kedvező feltételek mellett hirdethetnek újságunk hasábjain. Közleményeik pedig számos kamarához, önkormányzathoz, innovációval, kutatással és értékesítéssel foglalkozó céghez jutnak el.

Részletesebb információkért hívja a 06-20-9428-001 telefonszámot.