INNOLINK

 

A regisztrációs lap letöltése

Az INNOLINK innovációs és iparjogvédelmi adatbázis létrehozásával a PATINORG KFT. egy olyan lehetőséget kívánt megteremteni az iparjogvédelem és az innováció területén működő magánszemélyeknek és szervezeteknek egyaránt, amely megkönnyíti a kapcsolatfelvétel lehetőségét az új műszaki-szellemi alkotások kidolgozói azaz az alkotók, feltalálók, valamint az ilyen megoldások értékesítése, forgalmazása után érdeklődő vállalkozások, szervezetek között. A regisztrációs lap kitöltésekor megadhatja, hogy

  • találmányát kívánja értékesíteni,
  • szabad kapacitása lekötésére vagy
  • termékpalettájának frissítésére keres innovatív terméket, illetőleg
  • befektetőként venne részt valamilyen innovációs projekt megvalósításában.

A PATINORG KFT. az INNOLINK adatbázis működtetésében azt a kulcsszerepet vállalja, amely az iparjogvédelem területén szerzett tapasztalatok, a vonatkozó jogszabályok és a kiterjedt kapcsolatrendszer miatt garanciát jelent az érdeklődő felek mindegyike számára, hogy az itt megtalált partnerek a kölcsönös előnyökön alapuló, megbízható kapcsolatot építhetnek ki a jövőre nézve.

Az innovációs folyamat ugyanis önmagában is jelentős kockázattal jár a részvevők számára, amelyet sokan csak saját gazdagodásuk elősegítésére akarnak kihasználni. Célunk az adatbázisban regisztrált partnerek közötti kapcsolatokat megalapozó szerződések megkötésében történő közreműködés és tanácsadás segítségével a nem kívánatos hatások kiszűrése és egy új alapon működő innovációs háló létrehozása.

A regisztrációt úgy alakítottuk ki, hogy a hozzánk beérkező adatokat teljesen bizalmasan tudjuk kezelni és tájékoztatást csak abban az esetben adunk harmadik fél részére, ha ahhoz az érintett fél is hozzájárul. A regisztrált adatokat számítógépes hálózattól és az internet-től elválasztott formában kezeljük, így az illetéktelen hozzáférés kizárt! Amennyiben az INNOLINK felkeltette érdeklődését kérjük töltse ki a regisztrációs lapot vagy küldje el jelentkezését a PATINORG KFT. címére. További információkért hívja a 06-20-9428-001 telefonszámot.

A regisztrációs lap letöltése